Tervetuloa! 

Olen Sami Kivelä ja tuen yrityksiä, yhteisöjä ja yksityishenkilöitä kestävässä kehityksessä, vastuullisuudessa, merkityksellisyydessä ja kansainvälisyydessä.


Autan organisaatioita hiomaan strategiat kestävämmiksi ja kansainvälisemmiksi. Tuon raikkaita merkityksellisyyden tuulia kehittämispäiviin ja työhyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Hyödynnän monipuolisesti tilanteeseen sopivia työelämän kehittämismenetelmiä, joita olen hionut pitkän kouluttajan urani aikana. 


Yksityishenkilöille tarjoan ehdottoman luottamuksellista merkityksellisyysvalmennusta. Tulet kohdatuksi tavalla, joka palauttaa toivon ja mielekkyyden myös erittäin vaativien valintojesi keskellä.

Korkeammalle johdolle tarjoan tilanteen mukaisia erityisjärjestelyjä.


Pidän luentoja ja keynote-esityksiä mm. näistä aiheista:

  • kansainvälisyys ja monikulttuurisuus
  • merkityksellisyys ja digitalisaatio
  • kestävä kehitys ja globaali vastuu
  • lohkoketjuteknologian ymmärtäminen
  • sosiaali- ja terveysalan koulutus

Kun otat yhteyttä, tarkennamme mitä tarvitset ja kerron rehellisesti mitä pystyn tarjoamaan. 

Ota yhteyttä tästä tai lähetä viestiä osoitteeseen sami.kivela@globalinnerworld.com.


Ylläpidän suomenkielistä Arvokeskus-blogia, jossa käydään laaja-alaista arvokeskustelua. Asioista puhutaan rohkeasti mutta ihmisarvoa kunnioittaen. 

Olen perustamassa Global Inner World -verkkopalvelua, jonka toivon palvelevan monia ympäri maailmaa. Palvelun tarkoituksena on tuoda erilaisia ihmisiä yhteen oppimaan toisiltaan ja lisätä merkityksellisyyttä. Luvassa on myös verkkokursseja, e-kirjoja ja podcasteja.


Visio voi kuulostaa hulppealta, mutta mikään maailmassa ei ole tapahtunut ennen kuin sitä on lähdetty tekemään. Otan mielelläni vastaan kehitysehdotuksesi ja tukesi. Parhaiten tuet alkutaipaleella olevaa yrittäjää ostamalla palveluitani.

Perustin Global Inner World -osakeyhtiön alkuvuonna 2019. Aiemmin olen toiminut pitkään korkeakoulusektorilla opetus-, TKI- ja kansainvälisissä tehtävissä. 

Vuoden 2017 kestävä kansalainen -nimitystä saamassa Finlandia-talolla